Späť

Jablkové lievance s pudingom a ovocím

Jablká postrúhame na hrubo a vyžmýkame. Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuha. Žĺtka vymiešame s cukrom do peny, postupne pridáme múku, kypriaci prášok, mlieko, škoricu, nastrúhané jablká a dobre premiešame. 

Nakoniec primiešame sneh z bielkov (ak je cesto riedke pridáme múku, ak husté vodu z jabĺk). Na panvici na kvapke oleja upečieme lievance. Puding zmiešame so smotanou, natrieme na lievance a ozdobíme ovocím.


alergény: 1, 3, 7

Postup:

Krok: 1

Jablká postrúhame na hrubo a vyžmýkame.   Na panvici na kvapke oleja upečieme lievance. 

Krok: 2

Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuha.

Krok: 3

Žĺtka vymiešame s cukrom do peny, postupne pridáme múku, kypriaci prášok, mlieko, škoricu, nastrúhané jablká a dobre premiešame.

Krok: 4

 Nakoniec primiešame sneh z bielkov (ak je cesto riedke pridáme múku, ak husté vodu z jabĺk).

Krok: 5

Puding zmiešame so smotanou, natrieme na lievance a ozdobíme ovocím.

Schudni s DaVe

Schudni s DaVe
Redaktor DaVe

tvoríme pre Vás obsah z kuchyne Schudni s DaVe

Nutričné hodnoty na porciu

Bielkoviny Sacharidy Tuky Vláknina Kalórie
32g 70g 15g 7.5g 545.75kcal
Čas prípravy

40 minút

Počet porcií

4

Potrebujeme

  • Na lievance:
    • 300g Jablko
    • 300g Mlieko polotučné 1.5%
    • 240g Múka špaldová celozrnná
    • 150g Vajce slepačie
    • 20g Kokosový cukor
    • 6g Kypriaci prášok do pečiva
    • 0g Soľ himálajska
    • 1g Škorica mletá
    • 1g Kokosový olej
  • Na vrch:
    • 320g Lesné ovocie (čerstvé, mrazené)
    • 480g Protein Pudding čoko
    • 160g Kyslá smotana 14%

Jablkové lievance s pudingom a ovocím

Jablká postrúhame na hrubo a vyžmýkame. Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuha. Žĺtka vymiešame s cukrom do peny, postupne pridáme múku, kypriaci prášok, mlieko, škoricu, nastrúhané jablká a dobre premiešame. 

Nakoniec primiešame sneh z bielkov (ak je cesto riedke pridáme múku, ak husté vodu z jabĺk). Na panvici na kvapke oleja upečieme lievance. Puding zmiešame so smotanou, natrieme na lievance a ozdobíme ovocím.


alergény: 1, 3, 7

Postup:

Krok: 1

Jablká postrúhame na hrubo a vyžmýkame.   Na panvici na kvapke oleja upečieme lievance. 

Krok: 2

Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuha.

Krok: 3

Žĺtka vymiešame s cukrom do peny, postupne pridáme múku, kypriaci prášok, mlieko, škoricu, nastrúhané jablká a dobre premiešame.

Krok: 4

 Nakoniec primiešame sneh z bielkov (ak je cesto riedke pridáme múku, ak husté vodu z jabĺk).

Krok: 5

Puding zmiešame so smotanou, natrieme na lievance a ozdobíme ovocím.

Schudni s DaVe

Schudni s DaVe
Redaktor DaVe

tvoríme pre Vás obsah z kuchyne Schudni s DaVe

Nutričné hodnoty na porciu

Bielkoviny Sacharidy Tuky Vláknina Kalórie
32g 70g 15g 7.5g 545.75kcal
Kontaktuj nás e-mailom, alebo telefonicky +421 907 372 508 v čase Po - Pia od 9:00 do 15:00h. My ti pomôžeme najskôr ako sa bude dať.
Dávid Takáč | Schudni s DaVe
Mgr. Dávid Takáč
Veronika Takáčová | Schudni s DaVe
Bc. Veronika Takáčová

Schudni s DaVe s. r. o.
Sídlo: Košická 1755/34
903 01 Senec

IČO: 53886445
DIČ: 2121516870
IČ DPH: SK2121516870