Schudla som 15 kíl a koža ostala povolená. Dá sa s tým niečo robiť?
Ahojte, za rok a pol sa mi podarilo schudnúť skoro 15 kíl, z čoho mám obrovskú radosť. Lenže na bruchu a na rukách mi ostala dosť povolená koža a trochu mi to kazí radosť z výsledku. Existuje niečo, čo s tým reálne pohne, alebo je jediná možnosť plastika? Ďakujem za každú radu.
Pre hodnotenie a pridanie komentárov sa prihlás.
Naozaj chceš zmazať tento komentár?
💬 Komentáre (1)
🔐
Chceš sa zapojiť do diskusie?
Pre pridanie komentárov a hodnotenie sa musíš prihlásiť.
Prihlásiť sa
Admin
pred 2 týždňami
Najprv ti chcem pogratulovať, 15 kíl za rok a pol je krásny a hlavne zdravý výsledok, ktorý si drž pri srdci. Povolená koža po väčšom chudnutí je úplne bežná a nie je znakom, že si niečo urobila zle. Koža je živé tkanivo a prispôsobuje sa pomalšie, ako tuk mizne, obzvlášť po tridsiatke a po väčších úbytkoch.
Čo reálne pomáha: čas (koža sa doťahuje aj mesiace po chudnutí), dostatok bielkovín a vody, a najmä silový tréning. Keď pod kožou vybuduješ trochu svalu, vyplní priestor a pokožka pôsobí pevnejšie. Suché kefovanie a hydratácia sú príjemný bonus, ale zázraky od nich nečakaj. Plastika je až posledná možnosť pri naozaj veľkých previsoch, väčšine žien stačí čas a pohyb.
💚 Tip od Dávida: Zaraď dva až tri silové tréningy do týždňa a dbaj na bielkoviny v každom jedle. Sval je najlepší prirodzený vypĺňač, ktorý koži vráti pružnosť lepšie než akýkoľvek krém.
Čo reálne pomáha: čas (koža sa doťahuje aj mesiace po chudnutí), dostatok bielkovín a vody, a najmä silový tréning. Keď pod kožou vybuduješ trochu svalu, vyplní priestor a pokožka pôsobí pevnejšie. Suché kefovanie a hydratácia sú príjemný bonus, ale zázraky od nich nečakaj. Plastika je až posledná možnosť pri naozaj veľkých previsoch, väčšine žien stačí čas a pohyb.
💚 Tip od Dávida: Zaraď dva až tri silové tréningy do týždňa a dbaj na bielkoviny v každom jedle. Sval je najlepší prirodzený vypĺňač, ktorý koži vráti pružnosť lepšie než akýkoľvek krém.
Kontaktuj nás e-mailom, alebo telefonicky +421 907 372 508 v čase Po - Pia od 9:00 do
15:00h. My ti pomôžeme najskôr ako sa bude
dať.
Mgr. Dávid Takáč, Bc.
nutričný terapeut
Bc. Veronika Takáčová
trénerka
Schudni s DaVe s. r. o.
Sídlo: Košická
1755/34
903 01
Senec
IČO: 53886445